Milli Takım’ın Yeni Hocası: Lucescu

Share

A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu oldu. Rumen teknik adam ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Federasyon yetkilileri, deneyimli teknik adamla Romanya’da görüşme gerçekleştirdi. Lucescu, kendisine yapılan teklifi kabul etti.

Rumen teknik adamla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Lucescu senelik 2.5 milyon Euro kazanacak. Lucescu için cuma günü saat 14:30’da imza töreni düzenlenecek.

TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Mircea Lucescu ile 2+1 yıllığına anlaşmış olup imza töreni 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14.30’da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacaktır. Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz” denildi.

A Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda eylül ayında Ukrayna ve Hırvatistan, ekim ayında İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak.

Lucescu ile Galatasaray yönetimi de bir süredir sportif direktörlük görevi için görüşüyordu.

2000-2002 arasında Galatasaray’ı, 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştıran Lucescu, her iki takımla da birer kez lig şampiyonluğu yaşamıştı.

NTV

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...