Büyük Kanyon’da Yanlış Yöne Dönüş Öldürdü

Share

ABD’de Sarah Gabriel kadın, Büyük Kanyon’da kızı ve yeğeniyle çıktığı yürüyüşte, yanlış yöne sapınca kayboldu ve susuzluktan hayatını kaybetti.

Eşi Scott , 38 yaşındaki Sarah Beadle’ın su ve yardım bulmak için ilerlerken, kızı ve yeğenini güvenli bir noktaya bıraktığını söyledi.

beadle

Park korucuları, acil servis doktoru Beadle’ın sıcak çarpmasından öldüğünü, diğer yürüyüşçülerinse iyi durumda bulunup, kampa götürüldüklerini belirtti.

Scot Beatle, kızlarının sıcak nedeniyle başının döndüğünü ve sularının bittiğini, eşinin yardım ve su bulmak için yalnız hareket ettiğini söyledi.

Beatle “Yolda bir yerde yanlış yöne döndü ve kayboldu. Sarah ailesiyle gezmeyi ve birçok müthiş deneyimi paylaşmayı severdi” diye yazdı.

Ulusal Parklar Müdürlüğü bir kadın cesedinin bulunduğunu doğruladı.

BBC

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...