The Dark Tower (Kara Kule) 2017

Share

Hem meşhur bir kitap serisinden uyarlanması hem de başrolünde yer alan ünlü isimler sebebiyle büyük dikkat çeken Kara Kule sonunda izleyici karşısına çıkıyor. Biz de bu filmi hafta sonu ne izlesek köşemizde ele alıyoruz.

Bildiğiniz gibi filmin senaryosu Stephen King‘in aynı isimli eserine dayanıyor. Kara Kule’nin yönetmenliğini Nikolaj Arcel üstleniyor. Başrollerde ise Idris Elba ve Matthew McConaughey yer alıyor. Onlara Tom Taylor, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Fran Kranz, Abbey Lee Kershaw ve Michael Barbieri gibi isimler eşlik ediyor.

Hayatta Kalma Mücadelesi Başlıyor

Şimdiye kadar paylaşılan tanıtımlara bakılırsa Kara Kule filmi kitap serisinden farklı olacak. Burada Silahşör’ün Kara Kule‘yi arayışına şahit olacağız. Ona bu mücadelesinde 11 yaşında bir çocuk olan Jake Chambers eşlik edecek.

Rüyalarında farklı bir boyutu ve burada yaşanan mücadeleyi gören Jake keşfettiklerine kimseyi inandıramayacak. Fakat Orta Dünya olarak adlandırılan bu boyuta geçiş yapmasıyla gördüklerinin hepsinin gerçek olduğunu anlayacak. Hayatta kalmayı başaran son Silahşör olan Roland evrendeki tüm yaşamın koruyucusu olan Kara Kule’yi bulmaya çabalayacak. Ona kötülerin kötüsü olarak anılan Siyahlı Adam engel olmaya çalışacak.

Nasıl bir uyarlama olacağını merak ettiğimiz Kara Kule, 4 Ağustos’tan itibaren beyaz perdedeki yerini alacak. Filmin Türkçe altyazılı fragmanını hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...