Curry’den LeBron James Taklidi

Share

Cleveland Cavaliers’ın kaybettiği NBA Finalleri’nden hemen ardından antrenmanlara ara vermeyen LeBron James’in çektiği video dünya çapında bir fenomen haline gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Stephen Curry, eski takım arkadaşı Harrison Barnes’ın düğününde yaptığı dans ile LeBron James’e göndermede bulunmuştu.

Curry’nin yaptığı taklit bir yana bir yana, LeBron’un gölgesinden kurtulmak için takımdan ayrılmak isteyen Kyrie Irving’in izleyip gülenler arasında olması konuya farklı bir boyut kazandırmıştı.

Sosyal medyada büyük ilgi gören video hakkında Athletic Bay Area’ya konuşan Curry, LeBron’la dalga geçmek istemediğini ve sadece eğlenmek için taklidi yaptığını ifade etti:

“O videoyu paylaşıldığı günden bu yana her gün iki kez izliyorum. Sanıyorum daha çok sevdiğim başka bir video yok. Sadece o videoyla o şarkıyı popüler hale getirdi. O şarkıyı her duyduğumda aklıma başka hiçbir şey gelmiyor. O dansı da LeBron sebebiyle yapıyorum zaten. Evde, yemek yerken bile yapıyorum. Beni güldürüyor ve mutlu ediyor. Ama LeBron’la dalga geçmiyorum.”

Irving’in ortamda gülenler arasında olmasını da yorumlayan yıldız oyuncu; “Bütün gece beraberdik ve orada anın keyfini yaşadık. O şarkı çıktı ve ben de eğlenmek için dans etmeye başladım. Kyrie ve LeBron arasındaki ilişki ayrı bir mesele. Ama ikimizin de amacı onunla dalga geçmek değildi.”

Euro Sport

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...