Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm De Sızdırıldı

Share

HBO için oldukça kötü dönemlerin yaşandığı artık rahatlıkla söylenebilir. Hack, fidye ve dördüncü bölüm sızıntısının ardından şimdi de merakla beklenen 6. bölüm sızdırıldı!

Game of Thrones bu yayın döneminde her zamankinden üç ay geç başladı ve görünüşe göre HBO’nun başına büyük bir dert açmış oldu. Zira yaşanan hack ve fidye olayları ile birlikte hatırlarsanız dördüncü bölüm günler öncesinden sızdırılmıştı.

Şimdi de HBO İspanya’nın büyük bir hatası sonucunda altıncı bölümün tamamı televizyon ekranlarında yayımlandı. Hal böyle olunca da dizinin internete düşmesi gecikmedi.

Reddit üzerinde açılan başlıklarla ortaya çıkan sızıntı saatler içerisinde en çok okunan başlıklardan biri haline geldi. Orijinal olarak 4chan kullanıcısı olan “biz” adlı kullanıcının bütün bölüme sahip olduğu haberi, internete bomba gibi düştü.

Yine çok kaliteli olmayan bölümü izlemek istiyorsanız, internette biraz araştırma yapmanız gerekecek. Zaten dizinin emekçilerinin emeklerine saygımız ve çeşitli telif ihlalleri sebebiyle bölümü Pazartesi günü orijinal yayında izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Shiftdelete

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...