Game of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Share

HBO’nun başına açılmadık iş bırakmayan Game of Thrones’da final haftasına girildi. İşte 1,5 saat sürecek olan sezon finalinin ilk tanıtım videosu!

Yaşanan sızıntı olayları nedeniyle HBO’nun başını büyük dertlere sokan Game of Thrones’un yedinci sezonu da yavaş yavaş sona eriyor. Bugün yayımlanan altıncı bölümün ardından şimdi de merakla beklenen yedinci bölüm fragmanı da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta ortasında HBO İspanya tarafından “yanlışlıkla” sızdırılan altıncı bölüm ile birlikte Westeros’ta işlerin ciddi anlamda karışmaya başladığını söylemek mümkün.

Özellikle altıncı bölümün son dakikalarında yaşanan inanılmaz olaylar yüzünden, yedinci bölümü de büyük bir merakla beklemeye başladığımızı belirtelim.

Dizinin altıncı bölümünü henüz izlemeyenler için spoiler olmaması adına sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri yedinci bölüm fragmanıyla başbaşa bırakalım.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...