Astroloji: Eylül 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Eylül 2017’nin burçlarını yorumladı:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Ayın ilk haftasından itibaren iş ve sağlık konusunda daha hırslı davranacaksınız. Aynı konuda yenilikleri ayın ikinci yarısında yaparken, ayın ilk yarısında kötü alışkanlıklardan kurtulma çabasında olacaksınız. Ayın sonuna doğru arkadaşlar ve yakınlarınız arasındaki sevimsizlikler üzebilir.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Ayın 20’sine dek evinizdeki dekorasyonla ilgilenirken ayın 20’sinden itibaren aşka ve çocuklarınıza özel ilgi göstereceksiniz. Bu şanslı bir evre. Ayın ilk yarısında sizi düş kırıklığına uğratan dostlarla yolları ayırabilir, ayın son yarısında yeni bir aşka evet diyebilirsiniz. Ay sonunda sağlık sorunları panik havası yaratabilir.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Ayın ilk 5 gününde iletişim sorunları can sıkarken, 10 Eylülden itibaren ailenizle aranızdaki kırgınlıkları gidermek önceliğiniz olacak ve bu sayede ayın 2.yarısında yeni bir mülk almak isteyeceksiniz. Ayın ilk yarısında görevlerinizi tamamlayıp, teslim edip yükseliş veya ödül kazanabilirsiniz.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında seyahatlerinizi tamamlayıp eve dönebilir ya da eğitim programınızı başarıyla tamamlayıp sertifikanızı alabilirsiniz. Dolunay düşlerinizi gerçekleştirecek güçte. Ayın ikinci yarısında yakın çevrenizi genişletecek bir yenilik, medya ve sonum çalışmalarınıza da katkı koyacak.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Mali konuları canlandırmak üzere 22’sine dek çaba harcayacaksınız. 22’sinden itibaren yakın çevrenizle ilgilenecek ve başarıdan başarıya koşacaksınız. Ancak elemanlarınızdan birinin sizde yaratacağı baskı ayın ikinci yarısında rahatsız edici olacak.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Ayın ilk 5 gününde yöneticiniz Merkür gerileyecek dikkat! Yanlış anlamalar kayıplar ve iletişim araçları kazaları oluşabilir. Ayın ilk yarısında evlilik ve ortaklıklar hayal kırıklığı ile sonlanabilir. Ayın ikinci yarısındaysa yepyeni bir yaşama geçmek üzere kişisel stilinizi değiştirme şansı bulacaksınız.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

İş yaşamınızda artık işlevini kaybeden şeyler sona erecek ve ayın ilk yarısında bir çeşit düş kırıklığı yaşayacaksınız. Yenilik için acele etmeyin. Ayın ikinci yarısında kötü alışkanlıklarınız başta olmak üzere inanışlarınızı değiştireceksiniz. Ay boyunca dostluklar ve kişisel gelişim öne çıkacak.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında aşk yaşamınızda bir düş kırıklığı oluşabilir. Ayrılık ya da bir şans vermek sizin tercihleriniz. Ayın ikinci yarısında yeni arkadaşlar yaşamınıza katılacak. Ay sonuna doğru iş alanınızdaki ani değişim veya bir türlü yenilenememek kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Biraz daha sabır!

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Ev ve aileyle ilgili bir sonlanma Eylül başında biraz şaşırtacak. Kabullenmenin güç olacağı bir ayrılık yaşanabilir. Ayın ikinci yarısındaysa kariyer yaşamınızda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Ay sonuna doğru yöneticiniz Jüpiter’in sert açısı arkadaşlarınızın şanssızlıklarıyla ilgilenmenize neden olacak.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Eylül’ün ilk yarısında yakın çevrenizi değiştirecek, medya çalışmalarınızı tamamlayacak ve final çizgisine ulaşacaksınız. Ayın ikinci yarısında yeni bir kente taşınma, yeni bir ülkeyi ziyaret etmek veya eğitim yaşamına başlamak olasılıklarınız. Yenilik size iyi gelecek.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Mali konulardaki can sıkan detaylar ayın ilk yarısındaki dolunayla çözüme ulaşacak. Noktayı koyacaksınız. Ayın ikinci yarısındaysa kredi alabilir, telif hakkı kazanabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Seyahatlerinizde özellikle ay sonunda çok dikkatli olmalısınız.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Burcunuzda gerçekleşen dolunay ayın ilk yarısında görünüşünüzle ve evliliğinizle ilgili bir tamamlanma yaratacak. Düş kırıklıkları yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Ayın ikinci yarısındaysa evlilik veya ortaklık teklifi ile sevinirken, bir arkadaşın katı ve tehditkar tutumuyla sarsılabilirsiniz. Mali konularda dikkat!

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...