Vatan Şaşmaz’ın Öldürüldüğü Odaya Giriş Görüntüleri Ortaya Çıktı

Share

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından otel odasında öldürüldü. Şaşmaz’ın olayın olduğu otele ve odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı. Otelin girişi ve cinayetin işlendiği kattaki kameralara yansıyan görüntülerde kırmızı gömlekli ve güneş gözlüklü Vatan Şaşmaz’ın güvenlik kontrolünden geçerek otele girişi görülüyor.

Kattaki kamera kaydında da Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in art arda odaya girişi görülüyor. Şaşmaz’ın odanın önünde kısa bir süre beklemesi cep telefonuna bir şeyler yazması dikkat çekiyor.

Daha sonraki görüntüler Vatan’ı öldüren Aker’in aynı silahla intihar etmesinden sonrasına ait. Görüntülerde kısa süre önce Aker’le aynı masada yemek yiyen yeğeninin ihbarı üzerine otel görevlilerinin odanın bulunduğu kata geldikleri, onların arasında yeğen Dora Ercan’ın da olduğu görülüyor.

Milliyet

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...