Brad Pitt, Jennifer Aniston’dan Özür Diledi

Share

Ünlü oyuncu Brad Pitt, Angelina Jolie’den ayrıldıktan sonra kendisinden beklenmedik bir hareket yaptı. Pitt, aşkı için 12 yıl önce ayrıldığı eski karısını arayarak özür diledi.

In Touch Weekly’nin haberinde Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşi Jennifer Aniston’ı arayarak onu üzdüğü için özür dilediği belirtildi.

Derginin haberine göre kendilerine konuşan bir kaynak “Brad Pitt, çok üzdüğü eski eşi Jennifer Aniston’a kendisini affettirmek konusunda çok kararlı” dedi.

In Touch Weekly’nin ileri sürdüğüne göre aynı kaynak konuyla ilgili olarak şunları anlattı: “Bu; Brad ve Jennifer’ın yaptıkları en duygusal konuşmaydı. Jennifer da Pitt’in sözlerinden çok duygulandı. Aniston’ın yıllardır içinde sakladığı tüm üzüntüler, tüm duygular gün yüzüne çıktı. Jennifer hıçkırıklara boğuldu.”

Aynı kaynak Brad Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston’dan hem iyi bir eş olamadığı hem de Angelina Jolie uğruna onu terk ettiği için özür dilediğini de sözlerine ekledi.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2000 ile 2005 yılları arasında evli kalmıştı.Pitt Mr and Mrs Smith (Bay ve Bayan Smith) filminin çekimleri sırasında Angelina Jolie’ye aşık olmuştu.

Aniston’dan boşanan Pitt, Jolie ile birlikte olmaya başladı. Brad Pitt ve Angelina Jolie, üçü evlatlık üçü biyolojik altı çocuk sahibi olduktan sonra 2014 yılında evlendi. Ancak bir süre önce yollarını ayırdı.

In Touch Weekly, Hürriyet

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...