Leonardo DiCaprio “Joker” Mi Olacak?

Share

Yapım şiketi Warner Bros’un Batman’in efsanevi karakteri Joker’in hayatını anlacak film için düğmeye basmasıyla sinema dünyası hareketlendi. Ardı arkası kesilmeyen iddialara son eklenen ise dünyanın en çok sevilen kötü karakterini Leonardo DiCaprio’nun canlandıracağı oldu.

2008 yılında Kara Şövalye (The Dark Knight) filminde Heath Ledger’ın hayat verdiği ve bu sayede dünyanın en sevilen kötü karakteri olan Joker için yeni bir film hazırlığı başladı.

Warner Bros, yeni Joker filmini beyazperdeye taşımak için düğmeye bastı.

Ancak dokuz yıl önce zamansız ölümü sinema tarihindeki en trajik olaylar arasında gösterilen ve Joker performansıyla gönüllerde taht kuran Heath Ledger’dan sonra karaktere kimin hayat vereceği tartışma konusu oldu.

Kulislerde Suicide Squad filminin öne çıkan karakterleri Harley Quinn ve Joker’i canlandıran oyuncular Margot Robbie ile Jared Leto’nun Joker’in orijinal hikayesini anlatan bir filmde oynacağı konuşuldu.

İki oyuncu hakkında tartışmalar devam ederken yeni bir iddia ortaya atıldı.

Hollywood Reporter’a göre, Joker karakterine Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio hayat verecek.

Martin Scorsese’nin yöneteceği yeni Joker filmi 80’li yıllarda geçecek ve ana karakter de Joker olacak.

NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...