Jared Leto’dan Joker Filmi İtirafı

Share

Çizgi roman dünyasının en popüler kötülerinden biri olan Joker’in yakında kendi filmine kavuşacağı geçtiğimiz ay belli olmuştu. Heyecan uyandıran bu projede Jared Leto‘nun rol almayacağı aksine daha genç bir Joker izleyeceğimiz açıklanmıştı. Kafaları karıştıran bu gelişmenin ardından Jared Leto ilk kez konuştu.

İki hafta önce Joker’in bir değil, tam üç yeni projesi olacağı gün yüzüne çıktı. Bunlardan ikisi DCEU dahilinde devam filmi olarak karşımıza çıkacak. Suicide Squad 2‘nin yanı sıra Harley Quinn ve Joker‘in kendi filmine kavuşmasına şahit olacağız. Üçüncü proje ise bunlardan tamamen bağımsız bir yapım olarak açıklandı. Todd Phillips’in yönetmen koltuğuna oturacağı, yapımcılığını ise Martin Scorsese‘nin üstleneceği farklı bir Joker filminden bahsediyoruz. İşin enteresan kısmı ise bu filmde Jared Leto’nun yer almayacağı açıklandı. Aksine Taxi Driver havasına sahip bir Joker filmi olacağı ve onun genç halini göreceğimiz dile getirildi. Tüm bu gelişmelerin ardından kafalar fazlasıyla karıştı. Görünen o ki Jared Leto da benzer hislere sahip. Son gelişmelere dair düşüncelerini “Benim de kafam karışık. Joker’i çok seviyorum. Canlandırması harika bir karakter ancak bu büyük bir evren. Joker’e hayat verdiğiniz zaman karakteri sahiplenme durumu söz konusu olmuyor. Sadece bir süreliğine bu onura erişmiş oluyorsunuz. Son planlara göre Joker’i canlandıracağım başka filmler de olacak. Bu yüzden de oldukça heyecanlıyım.” sözleriyle dile getirdi.

Doğrusu beyaz perdede iki farklı Joker izlemenin nasıl olacağını biz de merak ediyoruz.

Log

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...