Fit olmak şimdi daha kolay!

Share

Düzenli olarak egzersiz yapamayıp, tempolu hareket edememekten şikayet edip duruyorsanız, kendinizi dışarı atıp yaz havasının avantajlarını kullanmanın zamanı gelmiş demektir. Vereceğimiz önerilerle güzel havanın tadını çıkarmaya başlayın ve fit olun!

HAYDİ DIŞARI ÇIKALIM!
Spor salonu sizi egzersiz yapmaya teşvik eden etkenlerden bir tanesi… Ama unutmayın ki yaz sonunda geldi. Demek oluyor ki spor salonunda yaptığınız birkaç egzersizi açık havada da yapabilirsiniz. Özellikle kendi vücut ağırlığınızla yaptığınız antrenmanları parklarda da uygulamanız mümkün. Diğer bir yandan deniz kıyısı semtleri ziyaret edip kendinize bir koşu rotası belirleyebilirsiniz.

TABANLARA KUVVET
İşiniz, eviniz ya da gideceğiniz yer uzak olabilir. Ama en azından belli bir mesafeyi yürüyerek geçebilir, harekete bir yerden başlayabilirsiniz. Diğer bir seçenek de araba sahibi olduğunuzu tamamen unutmanız. Toplu taşıma araçlarından metroyu kullanarak hem sıkıcı trafikten tamamen sıyrılmış, hem de hareket etmeye başladığınız için kendinize iyilik etmiş olursunuz.

Ä°lgili resim

KOŞU BİRLİKLERİ
Bir gruba dahil olmak ve diğer sporseverlerle sosyalleşmek açık havada egzersiz yapma fikrini daha da cazip kılıyor. Koşu ya da yoga için belirlenen özel günlere katılarak temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken internette bu gruplara bir göz atıp iletişime geçmek ve sonra da aralarına katılmak olacak!

TEMBELLİĞE KARŞI GELİN
Teknolojinin bizi tembelleştirdiği şüphesiz gerçek… Banka, alışveriş ya da buna benzer işlerimizi internet üzerinden halletmeye başladığımızdan beri daha az hareket eder olduk. Tembelliğinize yenik düşmeyin ve işlerinizi internet üzerinden halletmek yerine, direkt olarak gitmeniz gereken yere gidin. Yürüyüşünüzü de biraz tempolu hale getirdiniz mi, işlem tamamdır!

KAMPANYA TAKİBİ
İnternet ortamında yalnızca kıyafet ya da ayakkabı alışverişi gerçekleşmiyor. Özel yoga, pilates dersleri, bisiklet turları ve bu tür aktiviteler için özel indirimler de yer alıyor. Popüler kampanya sitelerinde arama çubuğuna anahtar kelimenizi girerek açık havada egzersiz yapmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Formsante

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...