Joker Filmi 2019’da Gelebilir

Share

Warner Bros.’un bir süredir hakkında çalışmalar yürüttüğü bilinen Joker filmi için yeni iddialar ortaya atıldı ve filmin önümüzdeki yıl çekilebileceği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve Jared Leto’yu oldukça sinirlendirdiği belirtilen yeni Joker filmi hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Görünüşe göre henüz başrolü belli olmayan yapımın çekimleri 2018 yılında başlayabilir.

Variety’nin haberine göre Joker filminin senaryosu tamamlandı ve önümüzdeki hafta teslim edilecek. Oldukça hızlı gerçekleşen bu sürecin ardından da 2018 yılında çekimlerin başlayabileceği düşünülüyor.

Yapımın yönetmenliğini ise daha önce The Hangover serisini yöneten Todd Phillips üstlenecek. Phillips ayrıca filmin senaryosunun yazımında Scott Silver ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Filmin başrolü için Leonardo DiCaprio düşünülse de henüz kesinleşmiş bir şey yok.

Son olarak Martin Scorsese’nin Joker filminin yapımcılığını üstleneceğini ve filmin direkt olarak Scorsese’nin yorumuyla Gotham yer altı dünyasını tasvir edeceğini de belirtelim.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...