Samsung Galaxy X Geliyor

Share

Teknoloji devi Samsung’un çığır açacak yeni bir akıllı telefonu ortaya çıktı. Galaxy X adını taşıyan bu yeni akıllı telefon eşsiz bir özelliğe sahip.

Gün geçmiyor ki yeni bir Samsung marka akıllı telefon haberiyle daha karşınıza çıkmayalım. Bugün ortaya çıkan ve Galaxy X adını taşıyan yeni bir akıllı telefon ise, emsallerinden çok farklı bir özelliğe sahip.

Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy X geliyor

Daha önce Lenovo ve Samsung gibi firmalar etkinliklerde birçok farklı katlanabilir ekranı akıllı telefon “prototipi” göstermiş olsalar da, yeni ortaya çıkan Galaxy X seri üretime başlanacak ve satışa sunulacak “ilk” katlanabilir ekranlı akıllı telefon olacak.

Zira daha önce Bluetouth sertifikası aldığı ortaya çıkan yeni Galaxy X, bugün de Güney Kore’de ülkenin Ulusal Radyo Ajansı tarafından onaylandı. Samsung’un en üst düzey cep telefonu yöneticisi Koh Dong-jin tarafından onaylanan bu yeni akıllı telefon, tam anlamıyla Apple iPhone X’e rakip olarak piyasaya sürülecek.

Anlaşılan o ki Samsung gecikmeli de olsa iPhone X ile yüksek en boy oranlı tam ekran akıllı telefon trendini yakalayan Apple’a karşı, gövde gösterisi yaparcasına Galaxy X adını taşıyan katlanabilir ekranlı akıllı akıllı telefon ile çıkacak. Cihazın bu hızla giderse 2017 yılı sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...