iPhone 8 Sırasına Sadece 2 Kişi Girdi

Share

Çin’de iPhone 8 için Apple Store’da oluşturulan sıraya sadece 2 kişi girdi. Görünüşe bakılırsa birçok insan 3 Kasım’da satışa çıkacak iPhone X’i bekliyor.

Birçok ülkede satışına başlanan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri için görünüşe bakılırsa geçmiş yıllarda oluşan kuyruklar bu yıl oluşmadı.

iPhone 8’e ilgi nasıl?

Çin’de West Lake bölgesinde yer alan Apple Store’da, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için uzun bir güvenlik şeridi oluşturulmasına rağmen, sırada sadece iki kişi vardı.

Mağaza görevlileri, yeni iPhone modellerini veya Apple Watch Series 3 almak isteyen müşterilerin önceden kayıt yaptırmış olması gerektiğini söyledi. Ayrıca mağazaya gelen bir kişi iPhone 8 aldığını söylerken, bir diğeri arkadaşına hediye etmek için Apple Watch aldığını söyledi.

Belki de bu yıl böylesi bir durumun görülme sebebi iPhone X olabilir. Çerçevesiz tasarımıyla daha çok ilgi çeken cihaz, 3 Ekim itibarıyla satışa çıkacak. Bakalım 3 Ekim tarihi geldiğinde mağazalarda nasıl bir hareketlilik olacak.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...