Bill Gates Hangi Akıllı Telefonu Kullanıyor?

Share

Microsoft’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin insanı olma ünvanını bu yıl Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’a kaptıran Bill Gates, katıldığı bir televizyon programında oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Windows Phone cihazların fişinin çekilmesi ile birlikte Gates’in tercih ettiği mobil cihaz büyük bir merak konusu haline gelmişti. Bu soru Fox News’te bulunan Chris Wallace’in yaptığı röportaj sayesinde cevap buldu.

Bill Gates, Android ile çalışan bir akıllı telefon kullanıyor

Apple’ın mobil cihazlarından hoşlanmadığını geçtiğimiz dönemlerde defalarca kez dile getiren Gates, içerisinde çok sayıda Microsoft yazılımı bulunan bir Android akıllı telefon kullandığını açıkladı.

Cihazın detayları paylaşılmazken, yapılan açıklama sonrasında akıllara Microsoft’un kendi mağazalarında satışını gerçekleştirdiği Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition modeli geliyor.

Microsoft mağazaları için özel olarak hazırlanan bu versiyon, standart Galaxy S8 modellerinden farklı olarak Microsoft yazılımları yüklü bir şekilde geliyor.

Bunların arasında Microsoft’un Skype, OneDrive, OneNote, Word, Excel ve PowerPoint gibi kullanıcılar için yapı taşı haline gelen yazılımlar yer alıyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...