Yeni Terminatör Filmi Hayranlara İstediği Hikayeyi Verecek

Share

İlk iki filmiyle gönüllerde taht kuran Terminatör serisinin devam edeceği bu senenin başında belli oldu. Son gelişmelere bakılırsa Terminatör 6 ismiyle anılan bu film hayranlara tam olarak istedikleri şeyi verecek!

Kısaca bahsetmek gerekirse, Terminatör serisine bundan sonra James Cameron devam edecek. The Terminator ve Terminator 2: Judgment Day filmleriyle seriyi şahlandıran Cameron yaratıcı süreçte arka planda kalacak. Yeni filmin yönetmenliğini ise Deadpool ile başarısını kanıtlayan Tim Miller üstlenecek. Arnold Schwarzenegger‘in yanı sıra Linda Hamilton da Terminatör serisine geri dönecek. Uzun bir aranın ardından onu tekrar Sarah Connor rolünde göreceğiz. Tüm bu gelişmeler izleyicileri Terminatör serisinin geleceği için heyecanlandırmaya yetmişti. Fakat ortaya çıkan olumlu gelişmeler bunlarla sınırlı kalmadı.

Bizler genellikle serinin ilk iki filminden bahsetsek de Terminatör serisi toplamda beş filmde oluşuyor. Rise of the Machines ve Salvation ilk iki filmle direkt bağlantılı olmasına rağmen pek beğenilmemişti. Genisys ise seriye sıfırdan başlamak istediği fakat hayranlar tarafından hoş karşılanmadı. Arnold Schwarzenegger’in açıklamasına bakılırsa yeni filmde Terminator: Genisys tamamen görmezden gelinecek. Net bir şekilde ifade edilmese de Rise of the Machines ve Salvation da görmezden gelinecek gibi görünüyor. Böylece yeni film Terminator 2: Judgment Day’in devamı niteliğinde olacak. James Cameron’ın yeni projesi serinin hayranlarına tam olarak istedikleri hikayeyi verecek gibi görünüyor.

Log

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...