Sam Smith Müziği Bırakıyor Mu?

Share

Too Good At Goodbyes isimli yayınladığı yeni teklisiyle gündemde olan İngiliz şarkıcı Sam Smith, ‘Attitude‘ dergisinin Ekim ayı sayısının kapağında yer alıyor. Elton John ile birlikte röportaj yapan 25 yaşındaki ünlü şarkıcı röportajında neredeyse müziği bırakacak noktaya geldiğini ilk kez açıkladı!

İşte Sam Smith’in o röportajı:

“Yeni albümü yaparken, gerçekten ama gerçekten kötü olduğum bir dönem oldu. Terk edildim, bu hiç hoş bir şey değildi. Böyle şeyler hakkında müzik yazmak benim için terapi gibidir, ama bu sefer terk edildiğimde neredeyse iki ay hiçbir şey yazamadım. Ekibim beni zorla stüdyoya götürüyordu, çünkü canım bunu yapmayı hiç istemiyordu. Çok yoğun şeyler hissettiğim ve kendimi kaybetmeye başladığım zamanlar oldu.”

Number 1

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...