Vedat Milor’dan ‘Haysiyetli’ Yanıt

Share

Odatv’nin aktardığına göre, sosyal medya hesabı Instagram’da Fransa Nice’teki bir restorandan tatlı tanıtan Milor, bir takipçisinin ‘Tekrardan program yapacak mısın’ sorusuna, önce ‘Teklif gelmez’ diyerek yanıt verdi.

‘HAYSİYET GİDER’

Daha sonra takipçisinin, ‘Üzücü. Gerçekten sizden bir şeyler öğreniyorduk artık buralardan ne kaparsak’ yanıtına karşılık veren Vedat Milor, ‘Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider’ ifadelerini kullandı.

Geçen yıl programına son verilmesinin ardından Vedat Milor sosyal medya hesabından “İş harici İstanbul’da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem” demiş ve bu yorum Nusret isimli restoranın ve NTV’yi de bünyesinde barındıran Doğuş Holding’in sahibi Ferit Şahenk’e gönderme olarak yorumlanmıştı.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...