Astroloji: Ekim 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Ekim 2017’nin burç yorumlarıyla karşınızda:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısını etkileyen sert dolunay burcunuzda meydana geliyor. Son sözünüzü söylerken iyi düşünün başınız derde girebilir. Kişisel stilinizi artık değiştirmelisiniz. Jüpiter 10 Ekim’den itibaren ekstra gelirler kazanmanıza, cinsel yaşamınızı şansla donatmaya hazırlanıyor. Ayın ikinci yarısında yeni bir ortaklığa veya evlilik kararına evet diyebilirsiniz. Başkalarını şaşırtacaksınız.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Ayın ilk günlerinden itibaren ruhsal gelişim teknikleri öğrenmek ve öfke kontrolü önceliğiniz olmalı. Sağlık sorunlarınızın kaynağı düşünce biçiminiz. 10 Ekimden itibaren evlilik ve ortaklık alanınıza yerleşen Jüpiter 1 yıl boyunca bol bol şans verebilir. Mutlaka değerlendirin. Ayın ikinci yarısında iş alanınızı yenileyeceksiniz. Ani değişiklikleri siz yaratacak yine siz zorlanacaksınız.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Arkadaşlıkla aşkı ayırmak, ayrılırken dost kalmayı başarmak gibi konularda öğrenecekleriniz var ve dolunay ayın ilk yarısında bunu sert bir biçimde öğretecek. İş yaşamınızda en şanslı evre 10 Ekimde başlıyor. Daha yoğun ve sağlıklı hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında yeni aşk ve yeni projeler yaşamınıza katılacak. Sürprizlere hazır olun.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında kariyer konusunda bir yol ayrımına geleceksiniz. Aileniz gelişmelere karşı çıkabilir. Hatta aşırı sert tepkide verebilir. Dikkatli olun. Yakın çevrenizde bu öfkeli tepkilere katılabilir. 10 Ekimden itibaren aşk ve yaratıcı projeler alanına yerleşen Jüpiter müthiş şanslı bir evre başlatacak. Muhtemelen kent dışına taşınacak ve daha çok tanınacaksınız. Ayın ikinci yarısında evinizde yenilik yapabilirsiniz.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Yolculukları ve içinizdeki gurbet hissini tamamlayıp dünya görüşünüzü değiştirmeniz ayın ilk yarısında olası. Yakın ve uzak çevrenizle bağlantılarınız değişecek. Ev ve mülk edinmek için şanslı dönem 10 Ekimden itibaren başlıyor. Ayın ikinci yarısında yakın çevrenizi yenileyecek, sunum ve tanınma programınızı değiştireceksiniz. Yeni başlangıçlar iyi gelecek.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısından itibaren ödemeler, ekstra gelirler ve giderler değişmeli. Borçlar bitirilmeli. Aksi halde çocuklarınız veya partnerinizle ilgili sorunlar yaşanabilir. Üstelik öfkenizi kontrol etmek de kolay olmayacak. Jüpiter medya ve tanınma alanınıza yerleşiyor. Şöhretiniz gitgide artacak. Mali yenilikleri ayın ikinci yarısında başlatabileceksiniz. Ancak sürpriz giderlere ay boyunca hazır olmalısınız.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Dolunay ayın ilk yarısında evlilik veya ortaklık ilişkinizi gözden geçirmeye zorlayacak. Sözleriniz ve egonuz ayrılık getirebilir dikkat! Aileniz bu ayrılık karşısında size baskı yapabilir. 10 Ekimden itibaren para alanınıza yerleşen Jüpiter mali kaynaklarınızı çoğaltacak. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzü tamamen yenileyeceksiniz. Yeni stiliniz yakınlarınızın hoşuna gitmese de kendiniz olmalısınız.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

İş alanınıza ve sorunlara ayın ilk yarısında veda edebilirsiniz. İyimserliğinizi ve her konuda şansınızı arttıran Jüpiter 10 Ekimden itibaren şans dağıtmaya başlayacak. Yaşamın her alanında şans ve pozitif düşünceler sizinle olacak değerlendirin. Ayın ikinci yarısında yeni bir ruhsal gelişim tekniğiyle tanışmak zorunlu olacak. Sürpriz bir iş arkadaşı öğretisi kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Kötü alışkanlıklardan kurtulacaksınız.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda bir finale doğru yol alıyorsunuz. Bu arada hem arkadaşlarınızı hem mali kaynaklarınızı kaybetmemeye dikkat etmelisiniz. Kariyer hedefleriniz değişecek ve ayın ilk yarısında kendinize şaşıracaksınız. Yine de 10 Ekimden itibaren yeni bir ruhsal gelişim tekniği tanıyacak, rahatlayacaksınız. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızın sizi zorlayan yanlarıyla baş etmek üzere arkadaş çevrenizi değiştireceksiniz.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında aileniz üstünde baskınızı arttıracak ve evinizi yenilemek veya taşınmak için direteceksiniz. Bu arada kariyerinize zarar vermediğinize emin olmalısınız. 10 Ekimden itibaren sosyalleşecek, çevrenizi genişletecek, arkadaşlarınızla iş birliği yaparak daha çok kazanacaksınız. Ayın ikinci yarısında kariyerinizle ilgili bir yenilik yapacak, ailenizin engellerinden sıyrılacaksınız.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Yakın çevrenizi değiştirmek için Ekimin ilk yarısı gayet uygun. İçinizdeki güç size gerekeni sağlayacak. Bulunduğunuz yerden daha uzaklara gidebilirsiniz. Kariyerinizle ilişkili çok şanslı dönem ise 10 Ekimde başlayacak. 1 yıl boyunca kişisel hedeflerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Ayın ikinci yarısında yeni bir seyahate çıkarak yakın çevrenizden bir süre kurtulacak, rahatlayacaksınız.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Mali gelirlerinizden birinden vazgeçmeniz ve daha kalıcı kaynaklar peşinde koşmanız gerekiyor. Ayın ilk yarısında bunu başaracaksınız. Ödemelerinizi yapabildiğinize emin olmalısınız. Jüpiter yurt dışı ticaret veya medya çalışmalarınızı şansla donatacak. Artık fark edileceksiniz. Ayın ikinci yarısında sürpriz bir teklifle ek gelirler kazanacaksınız.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...