Nokia’lar Oreo’dan Sonra Android P’yi De Alacak

Share

Nokia, Android P güncellemesi için şimdiden iddialı. Android ekosistemine dönüş yaptıktan sonra Nokia 3, 5, 6 ve 8 modelleriyle tüketicilerin karşısına çıkan şirket, Oreo güncellemesini erkenden dağıtacağını belirtmesi bir yana Android P sürümü için şimdiden söz verdi.

Nokia için Android P müjdesi

Filipinler’de gerçekleşen Nokia 8 lansmanında yapılan resmi açıklamaya göre bu yıl çıkan Nokia’nın tüm akıllı telefonları, Android Oreo güncellemesinin ardından Android P güncellemesini de alacak.

HDM Global Ülke Yöneticisi Shannon Mead; “Nokia 3 alsanız dahi geleceğe yönük olduğu noktasında size taahüt veriyoruz. Birçok cihaz Lollipop veya Marshmallow’da kalırken siz Nougat, Oreo ve P alacaksınız” açıklamasını yaptı. Tabii ki henüz Oreo daha yaygınlaşmamışken, Android P sürümünün neler getireceği konusu belirsiz. Ancak Nokia’nın şimdiden böylesine iddialı olduğunu görmek güzel.

Bakalım önümüzdeki yıl verilen sözler tutulacak mı?

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...