iOS 11.0.2 Güncellemesi Yayınlandı

Share

Geçtiğimiz ay iOS 11’i yayınlayan Apple, şimdi de işletim sisteminin yeni güncellemsi iOS 11.0.2’yi indirmeye sundu. iPhone’lardaki ve iPad’lerdeki hata gidermelerini ve iyileştirmelerini içeren güncelleme az sayıda iPhone 8 ve iPhone 8 Plus cihazında telefon görüşmeleri sırasında cızırtı seslerinin meydana gelmesiyle ilgili bir hatayı gideriyor.

Bazı fotoğrafların gizlenmesine neden olabilen bir hatayı ele alan iOS 11.0.2 güncellemesi S/MIME şifreli e-postalardaki ilişkilerin açılamadığı bir hatayı da gideriyor. Yeni yeteneklerle çok daha gelişmiş özellikler sunan iOS 11, güçlü multitasking özellikleri, Dosyalar uygulaması ve Apple Pencil’ı kullanmanın daha fazla yoluyla iPad için bugüne kadar sunulan en gelişmiş yazılım güncellemesi olarak karşımıza çıkıyor. Geliştiricilere, kullanıcıların gerçek dünyadan sahnelerin üzerine sanal içerikler yerleştirmelerini sağlayacak uygulamalar geliştirme olanağı veren yeni bir platform sayesinde yüz milyonlarca iOS cihazlarına Artırılmış Gerçeklik özelliği geliyor.

iOS 11 ile birlikte gelen diğer özellikler arasında Apple Pay’i kullanarak arkadaşlara ödeme yapmak, kullanıcıların araba sürerken yola daha fazla odaklanabilmesi için Rahatsız Etme, daha akıllı hale gelen ve yeni bir sese sahip Siri ve Fotoğraflar ve Kamera’daki yeni profesyonel özellikleri belirtebiliriz. iOS 11.0.2 güncellemesini Genel>Ayarlar>Yazılım güncellemesi sekmesi üzerinden yapabilirsiniz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...