Sizden hoşlandığını gösteren garip işaretler

Share

Bu tavırların her biri, onun sizi ne kadar istediğini gösteriyor. Karşınızda yeni tanıştığınız biri veya beş yıllık sevgiliniz olması fark etmiyor. Hepsi işe yarıyor.

ET SİPARİŞ EDİYOR
Northwestern Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, içten içe makarnayı tercih ediyor olsa da, daha maço bir tercihle erkekliğini size ispat etmek istiyor. Her yemeğe çıktığınızda genelde et yemeklerini seçiyorsa, sizi etkilemek istediğinden emin olabilirsiniz.

SİZİN GİBİ KONUŞUYOR
Kaliforniya Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, insanların bilinçaltında birbirlerinin konuşma şekillerini (hatta aksanlarını) kaptıklarını ortaya çıkarmış. Drew Üniversitesi’nden Jessica Lakin “Bir erkek sizin tarafınızdan daha çok beğenilmek için konuşma şeklinizi taklit eder” diyor.

BAZI ŞEYLERİ UNUTUYOR
Bir erkek bir kadından hoşlandığında onu etkilemeye konsantre olup, çalıştığı firmanın adı veya geçen gün yanında olan arkadaşınızın adı gibi bazı basit şeyleri unutuyor. Biz bu araştırma sonucuna bayıldık. Sizce de çok şeker, değil mi?

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...