Apple, Steven Spielberg’i Transfer Etti

Share

Görünene göre Apple, orijinal TV serileri ve filmleri için ayırdığı milyarlarca doları harcayacak uygun bir isim bulmuş olabilir: Steven Spielberg.

Yenilenen Amazing Stories (İnanılmaz Öyküler) serisinin her bir bölümü, Wall Street Journal’ın kaynaklarının söylediğine göre 5 milyon dolar harcayacak ve serinin yönetici üreticisi Spielberg olacak. Deadline’ın söylediğine göre Bryan Fuller senaryoyu yazacak ve şov, yıllardır rafa kaldırılmış durumdaydı. Bu şov, iPhone üreticisi ile film üreticisinin Amblin Television firması ve NBCUniversal arasındaki ortaklık ile sunulacak.

Amazing Stories yeni bir seri değil. Şov, 80’lerde NBC üzerinde yayınlanmaktaydı ancak “derlemeler” serilerinin günümüzde ne kadar popüler olduğu düşünülürse, bu şovun da yenilenmesine şaşmamak gerekebilir. HBO’nun Room 104’ü ve Amazon Philip K. Dick’in Electric Dreams’i gibi hemen her firmanın bu alanda bir ürünü bulunmakta. Cupertino’nun da en önemli farkının, gezegendeki en saygı duyulan film üreticilerinden biri ile ortak çalışıyor olduğu söylenebilir.

Chip

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...