Ucuz Xiaomi Mi 6 Geliyor

Share

Xiaomi’nin zaten ucuz olarak satışa sunduğu Mi 6 modelinin daha da satın alınabilir bir modeli çok yakında piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Zira cihazın 4 GB’lık modeli TENAA üzerinde kendini gösterdi.

Geride bıraktığımız Mayıs ayında tanıtılan ve piyasaya sürülen Mi 6 modeli, ucuz fiyatına karşılık sunduğu müthiş donanım ile gönülleri fethetmişti. TENAA üzerinde ortaya çıkan bir listelemeye göre cihazın daha da ucuz bir sürümü, 4 GB bellek ve 64 GB dahili hafıza kapasitesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Cihazın belleğinin azaltılması dışında ise donanımda bir değişiklik olmayacak. Yani 5.15 inç’lik Full HD ekran, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 835 işlemci ve 13 MP’lik çift kamera düzeneği hala cihazda mevcut olacak.

Mi 6’nın şu anda halihazırda satışta olan sürümü 6 GB bellek kapasitesi ve yine 64 GB dahili hafıza kapasitesiyle birlikte yaklaşık 350 euro’luk bir fiyat etiketine sahip. Bahsi geçen 4 GB’lık modelin ise 295 euro civarında olacağı düşünülüyor ve 11 Kasım tarihinde piyasada olacağı söyleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...