Yapay Zeka Destekli Uyku

Share

Neden uyku tutmadığında yastığın diğer tarafını çeviririz? Çünkü iyi bir uykunun temelinde sıcaklık etmeni yatar.

Moona, gece boyunca boyun ve baş sıcaklığınızı ayarlayarak uykuya dalmanızı ve uykunuzu derinleştirmeyi amaçlayan akıllı bir uyku sistemi. Sadece içinde su bulunan bir membran ve hafızalı köpükten oluşuyor.

Uyku vaktiniz geldiğinde, Moona yastığınızı yavaşça serinletmeye başlıyor. Vücut ısınız düştüğü için de uykuya dalmanız kolaylaşıyor. Ürünü ilk kez kullanmadan önce kendi uyku profilinizi belirlemek adına bir anket doldurmanız gerekiyor.

Bundan sonraki 10 günlük süre zarfında ise uykunuzu en iyi hale getirmek için ürün size rehberlik ediyor. Ürün şimdilik Kickstarter’da destekçilerini bekliyor. Satış fiyatının ise 399 Dolar olması planlanıyor. Ürünün bütün ülkelere gönderimi yok.

Dünya Halleri

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...