iPhone X Türkiye Fiyatı 6099 TL Olarak Açıklandı

Share

Apple tarafından onuncu yıla özel olarak hazırlanan ve çerçevesiz ekranı başta olmak üzere onlarca yeniliği bünyesinde barındıran iPhone X, oldukça kısa bir sürede akıllı telefon sektörünün ilgi odağı haline geldi.

Apple, 64 GB depolama alanına sahip iPhone X için başlangıç fiyatını 6099 TL olarak belirledi. 256 GB depolama alanına sahip olan modeli satın almak isteyen kullanıcıların ise, 6899 TL ödemeleri gerekiyor.

iPhone X’in iPhone 8 ve 8 Plus’a kıyasla oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak olması hali hazırda herkes tarafından normal karşılanacak bir durum haline gelmişti.

Bu kapsamda Apple’ın yeni iPhone modelinin 6000 TL’nin üzerindeki fiyat etiketi ile son yıllara satışa sunulan ve seri üretimi gerçekleştirilen en pahalı akıllı telefon olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...