Wolfenstein II: The New Colossus Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Share

Wolfenstein II: The New Colossus’un çıkış tarihi yaklaşırken, sonunda oyunun resmi çıkış fragmanı da yayınlandı. Wolfenstein başarılı ilk oyunun ardından aksiyon seviyesini iyice arttırmış gibi görünüyor.

Wolfenstein II: The New Colossus çıkış fragmanı

Wolfenstein II: The New Colossus aksiyon ve kaosu zirveye çıkaracak gibi görünüyor. BJ “Terror-Billy” Blazkowicz rolüne büründüğümüz bu macerada, direniş dövüşçüleriyle birlikte adrenalin dolu bir savaşın içine dalacağız. Eh, herkesin amacı ortak: Nazileri Amerika’dan kovmak!

Wolfenstein II: The New Colossus 27 Ekim 2017’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkıyor, Nintendo Switch versiyonu 2018’de çıkacak. E3 2017’de 100’den fazla ödülün sahibi Wolfenstein II: The New Colossus E3 Oyun Eleştirmenleri Ödülleri’nde (Best of Show dahil) dört adaylığa sahip oldu ve En İyi Aksiyon Oyunu’nu kazandı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...