Bu Barın Yalnızca İki Müşterisi Var

Share

New York’ta birkaç kadeh içki içmek için elbette dünya kadar mekan var. Fakat New Yorklular çoğu zaman boş bir bar taburesine ilişmekte zorlanırken, özellikle mesai bitiminin kalabalığında boş kadehlerini tazeletmek için garson bile bulamıyor. Tek istediği sevgilisiyle birkaç kadeh içip sessiz sakin bir ortamın keyfini çıkarmak olanları beyaz yakalı istilasına uğramış barlardan kurtaracak olan kişi ise N. D. Austin. Brooklyn’de açtığı Threesome Tollbooth adında mekanıyla çok farklı bir işe imza atan Austin, sadece iki kişiye hizmet veren bir bar konsepti oluşturmuş. Öyle ki barda, iki misafirden ve barmenden başka kimse bulunmuyor.

Barın işleyişi ise biraz gizemli. Rezervasyon yaptıran misafirlere bir e-posta gönderiliyor. Ya Austin ya da partneri Jesse Sheidlower’la Brooklyn Bushwick’te, dışı grafitilerle kaplı metal bir kapının önünde buluşan misafirler bu kapıdan geçip kısa bir yürüyüşün ardından ahşap tasarımlı mekana ulaşıyor.

Threesome Tollbooth’ta bir saatlik kokteyl servisi için kişi başı 100 ila 120 doları gözden çıkarmak gerekiyor. Saatlik ücret dahilinde misafirlere 5 veya 6 adet mini kokteyl ikram ediliyor. Geriye ise sadece iki kişilik bu barın sunduğu eşsiz ortamın tadını çıkarmak kalıyor.

Ceyms

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...