Alışveriş Yaparken Bilmeniz Gereken 14 Şey

Share

Almayı Planladığınız Ürün Uygun Fiyatlı Olsa Bile Araştırın
Bir şey almayı düşündüğünüz zaman fiyatı hiç fark etmeksizin araştırma yapmalısınız. Satın almayı düşündüğünüz üründen daha uygun fiyatlı, daha kaliteli veya daha diğerin daha çok seveceğiniz bir model bulabilirsiniz. Aldıktan sonra pişman olmamalısınız.

Düşünmeden Alışveriş Yaptığınız Zaman Faturasını Saklayın ve Emin Olana Kadar Etiketi Çıkarmayın
Mağazada deneseniz bile eve geldiğinizde daha detaylı incelediğinizde beğenmediğinizi veya size tam olmadığını farkedebilirsiniz. Aldığınız parçadan emin olmadığınız sürece faturayı saklayın ve etiketini çıkarmayın.

Kendiniz İçin Alışveriş Yapıyorsanız Tek Başınıza Olun
Arkadaşlarla alışveriş yapmak çok eğlenceli olsa bile arkadaşlarınızın görüşü sizi etkileyebilir. Beğenmediğiniz bir kıyafeti aldığınızda veya beğendiğiniz bir ayakkabıyı almadığınızda üzülmemek için kendi zevkinize güvenin ve yalnız alışveriş yapın.

Ucuz Ayakkabılar Almamaya Çalışın
Lüks kıyafetler almak sizin için anlamsız olsa da ucuz ve yapay deri ayakkabılar ölü yatırım olacaktır. Ayakkabı seçimlerinizde nefes alan, konforlu ayakkabılar seçerseniz uzun bir gün sonunda rahat ve mutlu hissedersiniz. Alacağınız kaliteli ayakkabının da kullanışlı, her şeyle uyumlu ve uzun süre giyilebilir olmasına dikkat etmelisiniz.

Lüks Parçalar Alacağınız Zaman Sade Modelleri Seçin
Sade modeller sıkıcı olmak zorunda değildir. Alacağınız desenli parçaların modası geçebilir ve herkesin aklında kalan parçalar olur, bu yüzden çok uzun süre giyemeyebilirsiniz.

İnternetten Ürün Satın Alırken Fiyat Karşılaştırması Yapın
Satın almayı düşündüğünüz ürün başka bir fırsat sitesinde daha ucuza satılıyor olabilir. Yurtdışından ücretsiz gönderim yapan sitelerden de daha uygun fiyatlı ürünleri bulabilirsiniz.

Bütçenizi Arttırmak İçin Eski Kıyafetlerinizi Satın
Yeni sezon gardırobunuzu yenilemek istediğiniz zaman bütçenizi sarsmamak ve dolabınızda yer açmak için giymediğiniz kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları satabilirsiniz.

Yeni Markaları Takip Edin
Gördüğünüz yeni markaları takip edin böylece hiç kimsede olmayan güzel bir parça bulabilirsiniz.
Aynı Üründen Bir Daha Alabilirsiniz
Çok sevdiğiniz ayakkabınız, jean’iniz veya tişörtünüz eskidiğinde aynısından tekrar alabilirsiniz.

Yeni Ürünleri Giymek İçin Beklemeyin
Özel bir gün için almadıysanız aldığınız şeyleri giymek için beklemeyin! Uzun süre dolabınızda beklerse onu giyerken heyecan duymazsınız.

İndirim Dönemlerinde Kendinizi Kontrol Edin
En sevdiğiniz mağazaların ne zaman indirime gireceğini internet üzerinden veya onların e-postalarından öğrenebilirsiniz. Ancak mağazaya gittiğiniz zaman asla giymeyeceğiniz veya üzerinize tam oturmayan bir şeyi sadece uygun fiyatlı olduğu için satın almamalısınız

İnternetten Alışveriş Yaparken İki Beden Birden Sipariş Verin
Günümüzde mağazalar ve tasarımcılar internet satışlarında, iade konusunda oldukça sorunsuz hizmet sunuyorlar. Online alışverişlerinizde beden konusunda tereddüt ederseniz iki beden birden alarak size uygun olmayan bedeni kolaylıkla iade edebilirsiniz.

Sezon İndirimlerini Açıkça Duyurmayan Mağazaları Araştırın
Sadece internette bazı sitelerde indirime girdiği yazan markalarda daha çok ürün bulma olasılığınız olur ve kimsede olmayan kıyafetlere sahip olursunuz.

InStyle

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...