Selfie’nin Modası Geçti mi?

Share

Dijital dünyanın hızına yetişmek pek mümkün değil. Sürekli anı yakalamaya teşvik eden bir sistemin içerisinde, bugün gündemimizi belirleyen şeyler yarın tedavülden kalkabiliyor. Kim Kardashian’a göre, selfie de yok olmaya mahkum. Selfie kitabı çıkaran bir isim için bu söylem fazlasıyla iddialı tınlasa da, teknolojik alışkanlıklarımızın da mütemadiyen değiştiğinin somut göstergesi aynı zamanda.

Keeping Up With the Kardashians’ın tanıtım videosunda Khloe ile Kim arasında geçen konuşmada, şu soruyu soruyor Khloe: “Bir daha asla selfie çekmemek mi yoksa Snapchat kullanmamak mı?” Kim’in cevasbıysa çok net: “Bir daha selfie çekmemeye razıyım ama Snapchat kullanmaktan vazgeçemem!”

Kim, ekmeğini çokça yediği selfie’lerin miadını doldurduğuna ikna olmuş durumda ama bakalım bu konudaki kararlılığı ne kadar devam edecek? Selfie’siz bir Kim Kardashian… Hayali bile zor!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...