Cenazesi Sırasında Nefes Almaya Başladı

Share

Olay yerine gelen doktor, adamın hayat belirtileri gösterdiğini doğruladı. Ceset tabuttan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Ama burada, adamın ölü olduğu tespit edildi.

Aile, adamın cenaze töreni sırasında hayatta olduğu ama götürüldüğü hastanede öldüğünden emin. Akrabalar, adamın diş çektirirken sakinleştirici etkisinde olduğu sırada yanlışlıkla öldüğü sanıldığını dile getirdi.

Cesetlerin hareket etmeye başladığına dair daha önceden de çok örnek yaşandı.

2014’te, öldüğü sanılan bir ABD vatandaşı, yakılmaya kısa süre kala uyanmıştı. ‘Ölünün’ sadece kalp pillerinin durduğu ortaya çıkmıştı.

Benzer bir olay 2012’de Mısır’da da yaşanmıştı. Cenaze töreni sırasında, kalp krizi sırasında öldüğü düşünülen genç adamın aslında hayatta olduğu ortaya çıkmıştı.

2014’te ise Filipinler’de, ölen 3 yaşındaki bir kız çocuğu cenaze töreninde kıpırdamaya başladı. Cenazede bulunan bir doktor, kızın hayatta olduğunu söyledi. Anne baba çocuğu eve götürdü ama kısa süre sonra kızın aslında gerçekten ölü olduğu ortaya çıktı.

Sputnik

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...