Eski Galaxy S5 İle Bitcoin Madenciliği

Share

Eski Samsung marka akıllı telefonlar ile Bitcoin Madenciliği yapabilmenin önü açıldı. Buna ek olarak eski Samsung marka akıllı telefonlarınızı birbirinden harika çözümler için de kullanabilirsiniz.

Eski akıllı telefonlarla Bitcoin Madenciliği!

Hepimizin de bildiği üzere hızla gelişen teknoloji, sonu gelmez bir akıllı telefon değişim döngüsüne yol açtı. Öyle ki artık bir yılda kullanım dışı kalan akıllı telefon sayısı, üretilenin önüne geçmiş durumda. Durum böyle olunca Samsung da kullanıcılar için “Upcycling” girişimi adı altında, eski akıllı telefonlarınızı değerlendirmek adına birbirinden harika çözümler geliştirmiş.

San Francisco‘da ki son geliştirici konferansta Samsung, için eski akıllı telefonları değerlendirmenizi sağlayan birçok farklı araç tanıttı. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise, yukarıdaki görselde yer alan ve 40 eski Galaxy S5 cihazından oluşan Bitcoin Madenciliği sistemiydi.

Bitcoin Madenciliği

Sistemde yer alan cihazlar varsayılan Android sistemlerinin aksine özelleştirilmiş bir yazılım ile Core i7-2600’dan çok daha yüksek bir performans sunmakta. Ayrıca bahsedildiği üzere 8 adet Galaxy S5, standart bir masaüstü bilgisayardan daha fazla enerji-performans verimliliğine sahip.

Tüm bunlara ek olarak Samsung fuarda eski cihazlarından yapılmış, akvaryum kontrol sistemi ve baykuş şeklinde bir yüz tanıma sistemi gibi birçok farklı geri dönüşüm çözümleri tanıttı.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...