Kevin Spacey Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

Share

ABD’li ünlü aktör Kevin Spacey, sosyal medya hesabından “hayatını eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçtiğini” açıkladı. Spacey, “Bu gerçeklikle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim” dedi.

Aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken Spacey’in evinde düzenlenen partiye gittiğini, konukların ayrılmasının ardından Spacey’in kendisini yatağa iterek üzerine çıktığını Buzzfeed’e verdiği söyleşide anlatmıştı. Spacey’in sarhoş olduğunu söyleyen Rapp, ünlü aktörü ittiğini ve evden ayrıldığını aktarmıştı.

“The Usual Suspects” ve “American Beauty” filmleriyle iki Oscar kazanan 58 yaşındaki Spacey, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Rapp’in oyunculuğuna saygı ve hayranlık duyduğunu söyleyen Spacey, Rapp’in söyleşisini okuduğunda dehşete düştüğünü söyledi.

“Bu gerçeklikle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim”

Spacey şöyle devam etti:

“Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi aşkın önceki bu olayı hatırlamıyorum. Ancak dediği gibi davrandıysam çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl yaşattığım duygular için de özür diliyorum.”

Bu hikâyenin kendisini hayatıyla ilgili başka konuları anlatmak için cesaret verdiğini yazan Spacey şöyle devam etti:

“Özel hayatımla ilgili korumacı tavrım nedeniyle hakkımda pek çok hikayenin konuşulduğunu biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkim oldu. Erkeklerle duygusal ilişkiler yaşadım ve onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçeklikle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.”

Hollywood’un yaşayan en önemli aktörlerinden biri olarak kabul edilen Spacey, son yıllarda Netflix dizisi “House of Cards”la gündemde.

T24

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...