Uçak, UFO İle Çarpıştı!

Share

Bu güne kadar birçok farklı hikaye ve filmin konusu olan UFO yani (Unidentified Flying Object) tanımlanamayan uçan nesneler, kısa süre önce yaşanan bir olayla tekrar gündeme geldi. Ancak bu seferki olay emsallerinden biraz farklı.

UFO’ya çarpan uçak!

Bu güne kadar sadece gözlemlenebilen bu sözde UFO‘lardan biri, geçtiğimiz Cuma akşamı Minneapolis‘ten Chicago‘ya doğru giden yolcu uçağı tarafından parçalandı. (Aşağıdaki görsel uçaktan inen bir yolcu tarafından çekilmiş)

Seyir halindeyken bir anda ortaya çıkan bu cisim, pilotların manevra yapmasına imkan kalmadan uçak ile burun buruna çarpışmış. Olayın tanıkları çarpışmanın ardından sarsıntıyla beraber çok şiddetli bir ses duyduklarını ifade ettiler.

Yaşanan bu ilginç olaya rağmen yolcuğunu tamamlayabilen uçağın, burun kısmının çarpışmadan dolayı ezildiği gözlemlendi. Görgü tanıklarının ifadesi ve çekilen fotoğraflara rağmen olay basına “Normal bir kuş çarpması” olarak lanse edildi ve ek bilgi verilmekten kaçınıldı. Ancak uzmanlara göre bu boyutta bir göçüğün, normal bir kuş çarpışması sonrası oluşmasına imkan yok.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...