watchOS 4.1 Yayınlandı

Share

Apple, Apple Watch kullanıcıları için watchOS 4’ün ilk büyük ara güncellemesi olan watchOS 4.1′i yayınladı. Güncelleme yeni nesil Apple Watch için önemli yenilikler sunuyor.

watchOS 4.1 yayınlandı!

watchOS 4 güncellemesinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra başlayan watchOS 4.1 test süreci sonra erdi ve yeni sürümün final versiyonu yayınlandı. Güncelleme özellikle üçüncü nesil Apple Watch için bir dizi yenilikler içeriyor.

Bu güncelleme ile birlikte Apple Music içeriği doğrudan Apple Watch Series 3’e aktarılabiliyor. Apple Watch sahipleri artık bir iPhone ile bağlantı kurmadan Apple Music’i dinleyebiliyorlar. Beats 1 ve diğer Apple Music radyo istasyonlarına erişim olanağı sunan yeni bir Radyo uygulaması da güncelleme ile gelen yenilikler arasında.

watchOS güncellemesi ayrıca, Apple Watch’ta LTE bağlantısı kullanmak ve Wi-Fi’yi kapatmak için yeni bir Wi-Fi geçişi sunuyor. Yeni watchOS sürümü aynı zamanda GymKit’i de getiriyor ve Apple Watch’in bilgi paylaşımı amacıyla desteklenen spor ekipmanları ile eşleştirmesine izin veriyor. iOS ve macOS ortamlarına yeni güncellemeler ile gelen yeni Unicode 10 emojileri de bu sürüm ile Apple Watch kullanıcılarına sunuluyor.

watchOS 4.1 güncellemesini iOS 11 yüklü iPhone üzerinden Apple Watch uygulamasındaki genel/ yazılım güncelleme bölümünü kullanarak yükleyebilirsiniz. Bu güncellemeyi yüklemek için iPhone ve Apple Watch’un bataryalarının % 50’nin üzerinde olması gerektiğini unutmayın.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...