50 Kişilik Sırayla Sahte Apple Mağaza Açılış Şakası

Share

New York 5. Cadde’deki ikonik cam küp tasarımlı Apple mağazası bir süredir bakımda. Bunu fırsat bilen bir ekip, oldukça etkileyici bir şakaya imza atıyor.

5. Cadde’deki ikonik cam küp şu an pek ulaşılabilir durumda değil. Bunun yerine mağazayı cam küpün hemen arkasındaki binaya taşıyan Apple, 5. Cadde’deki küpün üstünü de örtmüş durumda. Haliyle New York sokaklarına başka bir cam küp tasarımlı Apple mağazası gerek! Tam olarak böyle düşünen bir ekip, eğlenceli bir şakanın hazırlıklarına başlamış. New York’taki metro asansörlerinin de saydam plakalardan oluşması ekibe oldukça kolaylık sağlıyor. Dev bir logo bastıran ekip, 23. Cadde’deki metro asansörüne logoyu yerleştiriyor ve ekibin bir kısmına mavi, logolu tshirtler giydiriyor. Yeni açılan mağazanın duyurusunu yapan ekibe sıra oluşturan arkadaşları eşlik ediyor. Sanki gerçek bir açılış varmış ve insanlar sıraya girmiş izlenimi veriyor.

“Yeni Apple mağazası metroda”

Ekipte bir de haber kanalı muhabiri gibi davranan iki kişi daha bulunuyor. İnsanlar kuyrukta beklerden yoldan geçenlere yeni Apple mağazasının metroya açıldığını ve bununla ilgili ne düşündüklerini soruyor. İnsanların fikri beğendiğini görmek ise biraz şaşırtıcı. Zira New York metro hattı öyle sıcak ve havasız oluyor ki değil mağazayı gezmek, metro beklemek bile eziyete dönüşebiliyor. Öte yandan insanlar gerçekten sırada beklemesinler diye “belirli sayıda” cihaz olduğu vurgusunun yapılmasına rağmen bir çiftin sırada bekleyip olmayan mağazaya inmesi de şakayı hiç olmadığı kadar komikleştiriyor.

Haberin devamındaki ilk videoda şakayı izleyebilir, ikinci videoda sıra bekleyip aşağı inen çiftin tepkisini görebilirsiniz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...