Astroloji: Kasım 2017 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Astrolog Su Karakuş, Kasım 2017’nin burç yorumlarıyla karşınızda:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Kasımın ilk yarısında gelirlerinizin yetersizliğinin farkına varıp daha çok kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Koşullar zorluda olsa istediğinizi elde edebilirsiniz. Ay boyunca kendinizi yenilemek, seyahatler veya taşınmak ya da daha fazla tanınmak gibi amaçlarınıza kolayca ulaşacaksınız. Ayın ikinci yarısında ek gelirler açısından şahane fırsatlar sizi bekliyor olacak.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Kasım yeniliklerle gelecek ve işlevini yitirmiş ne varsa hayatınızdan çıkaracaksınız. Ayın ilk yarısı değişmek, ikinci yarısı ilişkileri ve yakınlıkları geliştirmek için ideal. Her koşulda kendinize inancınızı kaybetmemelisiniz. Ay boyunca ek gelirlerinizi düzenli hale getirip, iç dünyanızda inanç tazeleyeceksiniz.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Yoga, meditasyon gibi ruhsal gelişim tekniklerinden biriyle daha ayın ilk yarısında tanışacaksınız. Aşk yaşamınızdaki mutsuzlukların geçici olacağını bilerek keyfinizi kaçırmamalısınız. Ayın ikinci yarısında iş alanınızda seveceğiniz yenilikler gerçekleşecek. İyi bir dostla ortaklık ya da ortak yaşama geçiş ay boyunca olası.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Kimi dostlarla yolları ayırmak kimileriyle dostluğu pekiştirmek ayın ilk yarısında mümkün. Dolunay hedeflerinize ulaşmayı vaat ediyor. Ay boyunca iş ve kariyer yaşamınızla ilgili değişiklikleri gerçekleştirebileceksiniz. Eskimiş ilişkiler ve işlevsiz müşteriler, yaşlanan iş arkadaşları yerini yenilerine bırakacak. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızda müthiş bir yenilik gerçekleşecek.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında kariyerinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Dolunay yeniliğin ekonomik yararlarını müjdeliyor. Ayrılmak, vazgeçmek anahtar kelimeleriniz olmalı. Ay boyunca yaratıcılığınızı yurt dışında tanıtacak ve şöhrete açılacaksınız. Ayın ikinci yarısında ev ve ailenizle iligli yenilikleri yapabileceksiniz.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Seyahatlerinizi, medya arayışlarınızı, daha fazla tanınma gereksiniminizi yerine getirecek bir dolunay ayın ilk uyarısında yardımınıza koşacak. Gelirlerinizi ve ev yaşamınızı yenilemeniz ise ay boyunca sürecek. Ayın ikinci yarısında tanınmak için yeni bir mecra bulacak, yakın çevrenizi yenileyeceksiniz.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Ödemelerinizi tamamlayıp rahata ulaşacağınız zaman ayın ilk yarısı. Ay boyunca çevrenizi değil, ilişkilerinizi yenileyeceksiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında mali konularda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Öfke kontrolü zorunlu ve ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Hatırlamanız gereken insanlar ve davranış biçimleri yaşam sevinci duymanızı sağlayacak. Ay boyunca iş yaşamınızda yeniliklerle rahatlayacak, kazancınızın keyfini çıkaracaksınız. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzü yenileyeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili olumsuz hislerinizi dikkate almalısınız.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda sabrı ve sağduyulu davranışların ürünlerini ay boyunca toplayacaksınız. İş yaşamınıza ayın ilk yarısında odaklanmalısınız. İşlevini yitiren ne varsa artık yaşamınızdan çıkarmalısınız. Ayın ikinci yarısındaysa kişisel gelişim, ruhsal gelişim en önemli konularınız olacak. Yeni bir öğreti hayatınızı değiştirecek. Arkadaşlarla para ilişkisine dikkat!

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda artık final zamanı. Arkadaşça ayrılmak veya ilişkinizi bir ileri seviyeye taşımak üzere gerçek fırsatı ayın ilk yarısında yakalayacaksınız. Ay boyunca evinizi veya aile yaşantınızı yenileyecek, iç dünyanıza bir düzen getireceksiniz. Ayın ikinci yarısındaysa yeni arkadaşlar yaşamınıza katılacak. Kariyer planlarınız için başkasını ezmemeye özen göstermelisiniz.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Evinizi satmak, taşınmak veya aile kurmak için ayın ilk yarısı gayet uygun. Yakın çevrenizi değiştirecek ama eski arkadaşlarınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Ayın ikinci yarısında kariyerinizi etkileyecek yenilikleri başarıyla gerçekleştireceksiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Yakın çevrenizi yenileyeceğiniz ve daha fazla tanınabileceğiniz zaman ayın ilk yarısı. Mali konularda düzen oluşturmanız ay boyunca mümkün. Yine de gelir kaynaklarınızı yenileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla mali alışverişlerden kaçının. Ayın ikinci yarısında yeni bir yolculuk ufkunuzu açacak. Tanınma şansınız artıyor.

InStyle

 

Hande Sheref

Daha çocukken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşen Hande, Los Angeles'ın bitmeyen sıcak rüzgarlarıyla her güne daha olgunlaşmış ve bilge olarak uyandığına inanıyor. Bir gün ülkesine dönme hayalinden asla vazgeçmeyen Hande Sheref, hayatın tadını çıkartmaktan geri kalmıyor. Serinletici'de ağırlıkla dünya ve teknoloji çalışmalarında yer alan yazar, hayatın bir resim tablosu olduğuna inananlardan...

You may also like...