Bitcoin Durmak Bilmiyor

Share

Tuttu, tutmadı, batar, batmaz iddiaları arasında, Bitcoin’in inanılmaz yükselişi devam ediyor. Son rakamlar ise sanal para birimlerinin sahiplerini ve yatırımcılarını sevindirdiğini gösteriyor.

Sanal para birimlerinin yükselişi devam ediyor. Uzun bir süredir insanların uzaktan da olsa takip ettiği ancak işin içine girenleri bir hayli memnun eden bu para birimleri, durmadan yükseliyor. Ortaya çıkan son değerler ise yatırımcılarının yüzünü güldürüyor.

Güncel rakamlara baktığımızda geçmiş dönemlerde ve özellikle son 30 gün içinde yatırım yapmayanların üzüleceği kesin. Bundan bir ay önce 3600 dolar seviyesine kadar düşen bitcoin’in değeri şu an da 6300 dolar barajına ulaşmak üzere. 1 Bitcoin’in TL karşılığı ise 23.590 TL seviyesine kadar ulaştı.

Bir diğer önemli sanal para birimi Ethereum ise 310 dolar civarına yükseliş gösterirken, TL karşılığı ise 1170 TL olarak dikkat çekiyor. Günümüzde mining yöntemi ile sanal para işlemci yapılırken, asıl ciddi işler ise yatırım noktasında karşımıza çıkmaya başladı.

Elinde yüksek miktarda parası olan çok sayıda insan, bir şekilde sanal para birimlerinin alınıp satıldığı ortamlarda önemli yatırımlar ve gelirler elde ediyor. Bu durumun bir nevi sanal borsa olduğunu ve hiç kimsenin kazanma garantisini veremeyeceğini de unutmamak gerekiyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...