Neşet Ertaş, Madame Tussauds Müzesinin Yeni Misafiri

Share

Prostat kanseri nedeniyle 2012 yılında vefat eden Neşet Ertaş’ın balmumu figürü dünyanın en ünlü müzelerinden biri olan Madame Tussauds’da yer alacak.

‘HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK’

Babası Neşet Ertaş’ın figürü ile ilgili konuşan oğlu Hüseyin Ertaş “Madame Tussauds İstanbul çalışanlarına babamızın temsili figürünü yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Açıkçası bu teklif bize geldiğinde biraz temkinli yaklaşmıştım. Babama bu kadar benzeyebileceğini hiç düşünmemiştim ancak görüyorum ki son derece başarılı bir figür ortaya çıkmış. O yüzden figürde emeği olan herkesin eline sağlık” dedi.

KIYAFETLERİNİ AİLESİ HEDİYE ETTİ

Ünlü sanatçı Ertaş’ın balmumu figürünü 2016 yılında başlanırken heykelin üzerindeki kıyafetler ise ailesi tarafından müzeye hediye edildi.

Sputnik

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...