Dondurma çekilişinden lüks otomobil kazandı

Share

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Engin Yiğenoğlu, dondurma firmasının yaptığı yaz çekilişinde kazandığı lüks otomobilini alarak Ünye’ye getirdi.

Üniversitede iktisat bölümünü bitirdikten sonra 4 yıldır işsiz olduğunu ve ailesinin yanında bisiklet servisi işiyle uğraştığını belirten Yiğenoğlu, 4 liralık dondurmadan çıkan yaklaşık 525 bin lira değerindeki otomobili önce satmayı düşündüğünü ancak ailesiyle aldığı karar üzerine arabayı Ünye’ye getirdiklerini söyledi.

KDV VE ÖTV’Yİ DONDURMA FİRMASI KARŞILAYACAK

Yiğenoğlu, kazandığı aracın KDV ve ÖTV’sinin dondurma firması tarafından karşılandığını belirterek veraset intikal vergisini ise kendisinin ödediğini kaydetti.

Engin Yiğenoğlu, genç yaşta lüks bir otomobile sahip olduğu içinde mutluluk yaşadığını, uzun süre aracını satmayı düşünmediğini ifade etti.

1 lira ile lüks bir otomobile sahip olduğunu vurgulayan Yiğenoğlu, “Çok mutluyum. Umarım herkes benim yaşadığım şansı ve mutluluğu yaşar.” diye konuştu.

Öte yandan Engin Yiğenoğlu tarafından ilçeye getirilen lüks aracı Ünyeliler de meraklı gözlerle inceledi.

Sputnik

Behice Ünsal

Behice, hayattaki ilk şansında dünyadaki adaletsizlikler karşısında adaleti aradığı yerin hukuk fakültesi olmadığını deneyimledi. İkinci şansında yeşerttiği yeni jenerasyonlar yetiştirme hayali ise kadro sıkıntısına takıldı. Artık amansızca aradığı üçüncü şansı hiç bulamamaktan korkuyor.

You may also like...