Apple Watch Series 3, hava durumunu sorunca çöküyor

Share

Apple Watch Series 3 ilginç bir sorunla gündemde. Başta Reddit olmak üzere internette birçok kullanıcı, cihazın hava durumunu sorunca çökmesinden şikayetçi.

Apple Watch Series 3 hava durumunda çöküyor!

Gelen bilgilere göre hem LTE hem de LTE olmayan Series 3 modellerinde, Siri‘ye hava durumunu sorduğunuzda cihaz çözüyor.

Bu arada bahsi geçen problem sadece bugünün hava durumunu sorduğunuzda yaşanıyor. Siri’ye yarının hava durumunu sorarsanız herhangi bir problem olmuyor. Ayrıca yine Reddit’te bir kullanıcının aktardığına göre bu sorun, yaz saati uygulamasıyla ilgili olabilir.

Henüz konuyla ilgili Apple kanadından resmi bir açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki günlerde ufak bir yazılım güncellemesiyle sorunun çözülmesi bekleniyor. Eğer siz de bir Series 3 sahibiyseniz, şimdilik Siri’ye bugünün hava durumunu sormak yerine pencereden dışarıya bakmak daha iyi bir çözüm olabilir.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...