35 bin karakterlik tweet atıldı!

Share

Kısa bir süre önce karakter limitini 280’e çıkartan Twitter’da ilginç bir olay yaşandı. Twitter’ın kolaylıkla kırılabildiğini iddia eden bir kullanıcı tam 35 bin karakterleri bir tweet attı!

35 bin karakterli Tweet attı, hesabı donduruldu!

Twitter’ın sınırlarını zorlamak isteyen iki Alman genç, Twitter’ı bir şekilde kandırarak 35 bin karakterli bir tweet atmayı başardı. İçerik olarak bomboş olan bu tweet, kısa bir süre sonra Twitter tarafından kaldırıldı ve paylaşımı yapan hesap geçici bir süre için donduruldu.

Atılan Tweet sonrasında, sistemde beklenmeyen sorunların ortaya çıkması üzerine tweet silindi ve hemen sonrasında ise hesap donduruldu.

Yapılan paylaşımda, Twitter’ın karakter limitini aşabilirsiniz. İnanmıyorsanız 35 bin karakterli tweet burada! şeklinde başlıyor ve sonrasında ise rasgele harfler ile 35 bin karakter tamamlanıyor. Bu sistem açığının Twitter için ilerleyen dönemde stresli günlere sebep olması oldukça yüksek ihtimal.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...