iPhone X’i 300 metre yükseklikten aşağı attılar

Share

Apple’ın iPhone’un 10. yıl dönümüne özel olarak geliştirdiği iPhone X, dayanıklılık testlerine tabi tutulmaya devam ediyor. Farklı modellerle dayanıklılık testlerinde karşı karşıya gelen telefon bu kez zorlu bir teste tabi tutuldu. UnlockRiver.com isimli bir YouTube kanalı, iPhone X’i 300 metre yükseklikten yeryüzüne fırlattı.

Telefonu bir drone’a bağlayan ekip, drone’u 300 metre mesafeye gönderdi ve daha sonrasında iPhone X’i oldukça yüksek bir mesafeden yere attı. Daha önce paylaşılan videolarda telefonun ön ve arka camının kırıldığını görmüştük. Yeni yayınlanan videoda ise telefonun arka kısmı tamamen kırılmış olsa dahi telefonun çalışmaya devam ettiği görülüyor.

iPhone X, 300 metre yükseklikten düşse dahi çalışmaya devam ediyor

Ön tarafında herhangi bir hasar almadan kurturulan telefonun sorunsuz bir şekilde çalıştığını söylemek mümkün. Arkası tamamen parçalanan bir telefonun çalışmaya devam etmesi açıkcası bizim de ilgimizi çekmeyi başardı. Çerçevesiz 5,8 inçlik OLED ekranıyla fark yaratan iPhone X’in 24 Kasım‘da Türkiye’de satışa sunulacağını hatırlatmakta yarar var. Telefonun 64 GB’lık modeli 6.099 TL‘den, 256 GB’lık modeli 6.899 TL‘den kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...