‘The Notebook’tan ilham alan 57. yıl kutlaması

Share

2000’li yılların romantizm dozu arş-ı alada filmlerinden “The Notebook” (Not Defteri) belli ki yalnızca Y kuşağını derinden sarsmamış. Evliliklerinin 57. yılını geçtiğimiz aylarda kutlayan Clemma ve Sterling Elmore çifti de bu özel günü filmden ilham alarak gerçekleştirdikleri bir fotoğraf çekimiyle taçlandırmış.

Çekimleri yapan fotoğrafçı Stacy Welch-Christ “Birbirlerine öyle aşıklar ki… Her şey tamamen doğaldı” diyor.

76 yaşındaki Clemma’nın söylediğine göre Sterling onu ilk gördüğünde “İşte bu, evleneceğim kız” demiş. Günlerden bir gün beraber radyo dinlerlerken bir adamın bir kadına evlilik teklif ettiği bir programa denk gelmişler.

Şaka yollu teklifi sesli şekilde tekrar eden Clemma, Sterling’den “Evet!” cevabını almış. Clemma teklif konusunda şaka yapmış olsa da Sterling hayli ciddiymiş. Bir sonraki Cumartesi evlenmişler.

Modern zamanların ilişki dinamiği “57 yıl süren aşk olur mu canım?” dedirtse de Clemma ve Sterling arasında, bizim hayat algımızın çok ötesinde bir şeyler yaşandığı kesin.

Çifte başarılı evliliğin sırrı sorulduğunda ise birbirlerine günde en az 10 defa “Seni seviyorum” dediklerini söylüyorlar. Herkesin “uzun ilişki formülü” kendine has belki ama hisleri dile getirmenin gerekliliğine vurgu yapmaları tesadüf olmasa gerek.

nolmus.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...