Yüzüklerin Efendisi dizisine dair ilk detaylar belli oldu

Share

Yeni Game of Thrones arayışı içine giren Amazon’un Yüzüklerin Efendisi’nin televizyona uyarlamak istediği ay başında ortaya çıkmıştı. Bu gelişme kimilerini sevindirirken kimilerini fazlasıyla üzdü. Hepimiz “acaba ne olacak?” diye beklerken Amazon heyecan uyandıran projeyi resmen duyurdu!

Bildiğiniz gibi J.R.R. Tolkien’in yarattığı Orta Dünya uzun zamandır büyük ilgi görüyor. Peter Jackson’ın beyaz perdeye aktardığı Yüzüklerin Efendisi de sinemanın en beğenilen serileri arasında yer alıyor. Şimdi Amazon, Warner Bros. ortaklığında bu dünyayı televizyona taşımak istiyor. Bu çalışma başlangıçta bir iddiadan ibaretti fakat Amazon’un açıklamasıyla birlikte resmiyet kazandı.

Anlaşmanın detayları

Paylaşılan ilk bilgilere göre yapılan anlaşma pek çok ihtimali kapsıyor. Öncelikle ilk projenin çok sezonlu olmasına müsade ediyor. Böylece daha dizi başlamadan gelecek sezonları garanti altına alınmış oluyor. Bunun yanında hikaye içinde ilgi gören bir kahramanın kendi dizisine kavuşması da mümkün. Çünkü sözleşme spin-off projeleri de mümkün kılıyor. Gelelim dizinin konusuna… Bu noktaya da bir cümleyle değiniliyor. Yüzüklerin Efendisi’nde izlediğimiz olaylardan önce yaşananların ele alınacağı ve yeni maceralara yelken açılacağı ifade ediliyor. Orta Dünya tarihinin ne kadar köklü olduğu düşünülürse, anlatılabilecek pek çok hikaye bulunuyor.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...