IKEA’da saklambaç oynamak yasak!

Share

Köftesiyle, ismini söylemesi zor mobilyalarıyla ünlü İsveç markası IKEA dünyada farklı haberlerde yer almayı sürdürüyor. En son mağazalarının orta yerine “Evinizi tamamlamak için bir hayvan evlat edinin” mesajı taşıyan köpek maketlerini yerleştirmesiyle ilgimizi yakalamış mağaza zinciri şimdi de bir saklambaç vakasıyla gündemde.

Hollanda’nın beşinci büyük şehri Eindhoven’da 32 bin kişi, insanları IKEA’da saklambaç oynamaya davet eden Facebook etkinliğine “Ben de varım” dedi. Amsterdam’da 19 bin kişi, Utrecht’te 12 bin kişi de kendi şehirlerindeki IKEA için düzenlenen saklambaç çılgınlığına katılmak isteyince işler karıştı.

Geçtiğimiz yaz Belçika’daki mağazada 500 civarında insanın katıldığı saklambaç gününün ardından Hollanda’daki mağazalar Facebook’taki etkinlik çağrıları, planlar dolayısıyla endişelendi. Güvenlik nedenlerini gerekçe göstererek benzer etkinlikleri yasakladığını duyurdu.

nolmus.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...