Ben Affleck ve Matt Damon’ın gizli kalan Robin mücadelesi

Share

Batman olarak görmeye alıştığımız Ben Affleck’in kariyeri çok farklı olabilirdi. Sevilen oyuncu seneler önce Matt Damon’la Robin karakterine hayat verebilmek için mücadele ettiklerini açıkladı.

 

Ben Affleck ve Matt Damon’ın arkadaşlığı oyunculuk kariyerlerinden çok önceye dayanıyor. Çocukluktan beri tanışan ikili oyunculuk işlerine de aşağı yukarı aynı zamanda girdi. Bu da ikilinin pek çok rol için birbiriyle mücadele vermesi gerektiği anlamına geliyor. Görünen o ki ikilinin rekabeti Tim Burton’ın yönettiği Batman filmine kadar dayanıyor.

Robin deneme çekimi

Justice League’in tanıtımı kapsamında Jimmy Kimmel Live programına katılan Ben Affleck seneler önce yaşadıkları bir olayı izleyicilerle paylaştı. Matt Damon’la birlikte gittikleri bir deneme çekiminin Tim Burton’ın yönettiği Batman filmi için olduğunu açıkladı. Gizli tutulması istenen deneme çekiminde ikisi de Robin rolünü kapabilmek için mücadele veriyor. Öyle ki iki oyuncu da deneme çekiminden rolü aldıklarına inanarak çıkıyor. Fakat daha sonra filmde Robin karakterine yer verilmiyor. Böylece hayaller suya düşüyor.

Ben Affleck, Batman rolünü üstlenmesinin ardından bu olaya bakış açısının değiştiğini ifade ediyor. Sadece interneti kasıp kavuracak espriler için bile “Keşke Robin rolünün sahibi Matt Damon olsaydı” dediğini söylüyor. Sevilen oyuncunun bu hikayeyi anlattığı anları hemen aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...