Natalie Portman: Neredeyse her projede taciz veya ayrımcılığa uğradım

Share

Henüz 11 yaşında iken Luc Besson‘un efsane filmi Leon: The Professional’daki rolüyle dünyanın ilgisini üzerin toplamayı başaran oyuncu Natalie Portman, Los Angeles’te gerçekleşen Vulture Fest festivalinde, Hollywood’ta yaşanan taciz skandallarıyla ilgili konuştu. Kendisinin de anlatacak yüzlerce hikâyesinin olduğunu söyledi.

Portman, “Hiç saldırıya uğramadım, kesinlikle hayır. Ama çalıştığım neredeyse tüm projelerde tacize ve cinsel ayrımcılığa maruz kaldım” dedi.

Yaşadığı olaylardan birini anımsayan Natalie Portman, kendisini özel uçağında, birlikte seyahat etmeye davet eden bir yapımcı ile yaşadığı anıyı anlattı.

Uçağa bindiğinde içeride başka kimsenin olmadığını ve sadece tek bir yatağın olduğunu fark eden Portman, herhangi bir saldırıya uğramadığını ama neticede çok korktuğunu belirtti.

Aktris, “Anlatacak yüzlerce hikayem var” diye ekledi.

Sputnik

Sinem Bekler

Çeşitli gazetelerde muhabir olarak çalışan Sinem, yayıncılığın geleceğini online medyada görmesiyle son dönemdeki çalışmalarını bu yöne kaydırmaktan bir an bile kuşku duymadı. İşletme Bölümü mezunu olan Sinem, kültür sanat dünyasıyla da yakından ilgileniyor ve kendini tam bir başak kadını olarak nitelendiriyor.

You may also like...