Mükemmel kış icadı: Battaniyeli koltuk

Share

Kısık kombiyle hayatta kalmaya zorlandığımız soğuk kış günlerinde ısınmak için başvurduğumuz pek çok ortak çare var. Bunlardan en basiti de koltukta otururken üzerimize bir battaniye almak. Rus mobilya tasarımcısı Kseniya Alferova bu koltuk-battaniye kombinasyonunu tek bir ürün haline getirerek COLE adlı tasarımı yaratmış.

Sıcak tutan koza
Basit bir tasarım gibi görünse de COLE aslında çok temel bir ihtiyacı tespit etmiş ve pratik bir çözüm getirmiş. Akşamları battaniyenin yerini aramanıza ve koltuğa taşımanıza gerek kalmıyor. Koltuk, iki yanında bulunan kanatlarıyla oturanı kucaklıyor ve sıcacık tutan bir kozaya dönüşüyor.

Battaniyenizin sürekli üzerinizden kayması sorununa son veriyor. Konik bacaklı koltuk, gri ve pembe renkli bir döşemeyle tasarlanmış.

bigumigu.com

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...